U subotu prvi ovogodišnji sastanak IT Pro User Grupe Križevci

Foto: IT PRO User Grupa Križevci

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci u subotu, 20. siječnja 2018. će se održati prvi ovogodišnji redovni mjesečni sastanak IT Pro User Grupe Križevci s predavanjem na temu “Logging brzine sustava SQL Servera”, koje će održati Vedran Kesegić. Zainteresirani polaznici koji žele na vlastitom sustavu, uz pomoć predavača, napraviti besplatnu analizu rada SQL Servera mogu se javiti na vedran.kesegic@gmail.com. Ulazak na sastanak i predavanje je slobodno, uz prethodnu registraciju putem platforme MeetUp.

Koliko brzo moj SQL Server radi? Je li sporiji nego prošlog mjeseca, nakon instalacije novog koda? Problem s performansama dogodio se noćas, a nikoga nije bilo da provjeri što se događa pa ujutro ne znamo koji je upit izazvao problem? Za to nam je potrebna neka vrsta logginga.

Na ovom predavanju pokazat ćemo vam besplatno rješenje: Skripta koja koristi perfmon counters i extended events da napravi performance log za troubleshooting performansi SQL servera. Nemojte čekati korisnike da vam kažu da je nešto pošlo po zlu i da je SQL Server spor – saznajte to i otkrijte uzrok prije njih! Pratite SQL performance history i na vrijeme predvidite nužnost nadogradnje servera.

Logging brzine sustava SQL Servera by Vedran Kesegić

Saturday, Jan 20, 2018, 5:00 PM

Razvojni centar i tehnološki park Križevci
Ulica dr. Franje Tuđmana 20 Krizhevci, HR

16 Members Attending

Na prvom redovnom sastanku IT Pro User Grupe Križevci predavanje na temu logginga brzine rada SQL Servera održat će kolega Vedran Kesegić iz Zagreba. Koliko brzo moj SQL Server radi? Je li sporiji nego prošlog mjeseca, nakon instalacije novog koda? Problem s performansama dogodio se noćas, a nikoga nije bilo da provjeri što se događa pa ujutro ne z…

Check out this Meetup →

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.