Udruga “Bilikum” održala redovnu sjednicu Skupštine

Udruga Bilikum održala redovnu sjednicu Skupštine
Foto: krizevci.hr

Udruga vinogradara i vinara „Bilikum“ Križevci održala je redovnu sjednicu Skupštine na kojoj je, između ostalih točaka, prihvaćeno Izvješće o radu u protekloj godini, financijsko izvješće kao i Plan rada za 2018. godinu.

Predsjednik Udruge Denis Maksić izvijestio je kako je Udruga prošle godine obilježila Vincekovo, Bartolovo, Martinje po Križevačkim štatutima, a članovi Udruge sudjelovali su na brojnim izložbama vina kako u Hrvatskoj tako i vani. Napomenuo je kako su u Križevcima uspješno organizirali izložbu vina Alpe –Adria te zahvalio svima koji su pomogli u realizaciji ove izložbe. Također je uputio zahvalu svima sponzorima, ali i članovima Udruge na njihovom radu.

U Planu za ovu godinu je nastavak dobre suradnje s ostalim udrugama, nastaviti usavršavanja, te nastupati na sajmovima i izložbama. Također, Udruga organizira 20. siječnja u 12 sati u Greberancu proslavu Vincekova po Križevačkim štatutima.

Čestitke Udruzi na svemu ostvarenom, ali i puno uspjeha u 2018. godini poželjeli su brojni prijatelji ove Udruge, među kojima su bili i predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović te saborski zastupnik Branko Hrg.

Vezano

Komentari su zatvoreni.