Križevački projekti predstavljeni gradskoj upravi Paga

Foto: Krizevci.hr

IMG 6740

Križevački gradonačelnik Mario Rajn boravio je u utorak, 9. siječnja u službenom posjetu Gradu Pagu. Prvo je posjetio Gradsku upravu Grada Paga gdje su ga dočekali zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Paga Domagoj Vičević, potpredsjednik Dario Grašo te vijećnik Franči Bukša.

Tijekom razgovora osvrnuli su se na višegodišnju suradnju Grada Križevaca i Grada Paga čija povelja o bratimljenju seže iz 1976. godine. Križevačka djeca svake godine ljetuju u križevačkom odmaralištu u Pagu, a osim toga križevački sportski klubovi dolaze na pripreme upravo u Pag. Gradonačelnik Rajn ih je upoznao s projektima koje Grad Križevci provodi i planovima, a razgovarali su i o mogućnostima zajedničke suradnje upravo na nekim projektima.

Nakon sastanka u Gradskoj upravi, gradonačelnik Rajn je obišao i križevačko odmaralište gdje su na pripremama boravili atletičari Atletskog kluba Križevci. Tom je prigodom poželio atletičarima puno uspjeha na predstojećim natjecanjima, sa što manje ozljeda i što više dobrih rezultata, ali i puno dobrih ocjena u školi.

IMG 6728

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.