Antonio Kossi osvojio Zagreb Firefighter Stair Challenge

Prošlu subotu u neboderu VMD-a u Zagrebu je održana humanitarna vatrogasna utrka stepenicama “Zagreb Firefighter Stair Challenge”, na kojoj je u konkurenciji 145 vatrogasaca iz Hrvatske i Slovenije najbolji bio križevački vatrogasac Antonio Kossi, koji je istrčao svih 26 katova i 666 stepenica u vremenu 4:57 minuta.

– Bilo je jako naporno, ali uspio sam, izjavio je Kossi i opisao da je, na njegovo iznenađenje, uoči utrke dočekan i najavljivan kao favorit. No, za to je postojalo potpuno opravdanje budući da je Kossi prošle godine osvojio 4. izdanje humanitarne utrke vatrogasaca “Zagrepčanka 512” u poslovnoj zgradi Zagrepčanka u Zagrebu.

Ova humanitarna utrka vatrogasaca održava se već petu godinu zaredom u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sesvetski Kraljevec, a prikupljene kotizacije uplatit će se u korist Hrvatske udruge leukemija i limfomi – HULL. Natjecali su se operativni vatrogasci, dobrovoljni i sukladno Zakonu o vatrogastvu, u kategorijama definiranim u pravilniku natjecanja.

Vezano

Komentari su zatvoreni.