Ultimate magazine theme for WordPress.

Otvoren novi KTC u Murskom Središću

1

U Murskom Središću je jučer otvoren novi supermarket KTC-a, u sklopu kojeg se nalaze i restoran te poljoljekarna. Cijeli centar se nalazi na 2200 četvornih metara, a vrijednost ove investicije je oko 2.5 milijuna eura.

Podsjetimo, KTC ove godine obilježava 25 godina poslovanja tvrtke, a svoje poslovnice ima u 25 gradova. Dobitnici su nagrade “Zlatna kuna” za postignute uspjehe u 2016. godini, a ovaj tjedan glavna izvršna direktorica tvrtke KTC Križevci, Daliborka Kranjčić, odabrana je za menađera godine u kategoriji velikih poduzeća, o čemu smo nedavno pisali. Nagradu dodjeljuje CROMA, Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika.

Možda vam se svidi

Komentiraj

1 Komentar na "Otvoren novi KTC u Murskom Središću"

Obavijesti me o
avatar
3000
kaja
kaja
Baš me veseli da se naš KTC širi! Nadam se da će i pri tome imati “pravu mjeru”, jer smo (još uvjek), svedoci: što se događa, kad vodoće osoblje ili nema mjeru ili je upitna stručnost. Jučer je nas naš KTC častio za 15-sti Rođendan, dućana u Centru. Bilo je tu graha, narezaka, ukusne torte, pa čak i šampanjca. Svjedočila sam da su bili obilate ruke, pa su mamama dali da ponešto ponesu i doma za stare, nemoćne i klince. Lijepa gesta, HVALA! A, još se više veselim tom muvingu, delicijima i šušuru, koje će nam prirediti za Advent. Pa,… Više »