Zuhra i Tin Sedlar večeras u Hrvatskom domu kao ‘Ocat i sin’

Večeras će se u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima odigrati “Ocat i sin”, hit predstava u kojoj glume komičari Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar, u organizaciji križevačke udruge KVARK i Pučkog otvorenog učilišta Križevci, povodom obilježavanja 12 godina križevačkog Kluba kulture. Cijena karte iznosi 50 kuna, a organizatori napominje da ih je ostao mali broj pa se očekuje da će predstava biti rasprodana.

U ovoj predstavi/komediji vidi se generacijski jaz oca i sina. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio na najbolji mogući način.”

https://www.facebook.com/events/1906475842937983/

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Komedija “prva liga”!
    Dvorana dupkom puna, (pa sam prvi put u Križevcima) naučila: kad je komedija doći 45. min prije, jer mjesta nema, a ako si u dnu dvorane, (i još se svi smiju), puno toga jednostavno ne čuješ.
    Veselilo bi me kad bi bina imala nekakav razglas, onda bi i doživljaj bio potpun.
    U svakom slučaju, pohvala mladima, jer ih je bilo sigurno 70%, što znači kad je predstava dobra, zainteresiranosti ne nedostaje.

Komentari su zatvoreni.