U subotu 6. festival zabavne glazbe ‘Zlatne note – Križevci 2017’

U subotu, 25. studenog 2017. od 19 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Križevcima održat će se 6. festival zabavne glazbe “Zlatne note – Križevci 2017”, na kojem će se s ukupno 24 skladbe predstaviti izvođači i grupe s područja cijele Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Gosti večeri su Bojan Jambrošić, pobjednik RTL showa Hrvatska traži zvijezdu i prošlogodišnji pobjednik festivala Dani Dandosa iz Republike Slovenije.

Pretprodaja ulaznica po cijeni od 25 kuna moguća je u Turističkom uredu Križevci, Art Rock Caffeu i kantini ChillOut te na sam dan festivala na ulasku u dvoranu. Prihod od prodaje ulaznica biti će namijenjen socijalno ugroženim obiteljima s područja grada Križevaca u namjenu za božićne pakete u hrani.

Organizator: Gravis d.o.o. Suorganizator: Udruga Demokroacija. Pokrovitelji: Grad Križevci, Koprivničko- križevačka županija, Općina Sveti Petar Orehovec, Turistička zajednica Koprivničko- Križevačke županije, Turistička zajednica grada Križevaca, Pučko otvoreno učilište Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.