Karate: Osvojili pregršt odličja

Pregršt odličja osvojili su karataši našeg kraja na nedavnom 5. međunarodnom turniru Križevci Open u organizaciji Karate kluba KTC. Domaćini su osvojili čak 11 medalja i po učinku su treći klub turnira koji je okupio 380 natjecatelja iz 48 klubova i četiri države. U katama je drugo mjesto osvojila Ana Čondić kod mlađih kadetkinja, a Karlo Falat je u tom karate prikazu bio treći kod kadeta i prvi kod juniora u svojoj kategoriji.

U kumitama (borbama) kod mlađih učenika treća mjesta su osvojili Filip Komarica i Luka Pajnić, kod učenica je prva bila Iva Katalenac i druga kod mlađih kadetkinja, Eric Wolf je osvojio treće mjesto kod juniora i pobijedio je u svojoj kategoriji kod seniora. Bruno Katavić slavio je u svojoj kategoriji kod seniora, a pobjednica je i njegova sestra Klara. Bruno i Klara nastupili su i na Kupu nacija za hrvatsku vrstu. Bruno u drugoj, a Klara u prvoj hrvatskoj postavi.

Hrvatska je pobijedila u nadmetanju sa srbijanskim i slovačkim suparnicima. Đurđevčani, također, imaju puno razloga za zadovoljstvo. Kod cicibana je drugi bio Erik Fucak, a prva u svojoj kategoriji Lucija Lauš. Kod učenica je slavila Lana Hrvojić, a kod učenika je prvi bio Patrik Zlatec i treća mjesta osvojili su Jakob Đebro i Ivan Juričić. Kod mlađih kadeta treći su bili Niko Marović i Domagoj Kesak, a kod kadetkinja treća je Mateja Prevedan.

Članovi kluba Podravski Sokol iz Pitomače osvojili su četiri odličja. Kod cicibana je prvi bio Vito Radelić, a treći Jan Perović. Kod cicibanki je druga Leona Kostadinović i kod učenika je treći Danilo Bakov. Od članova Podravke, kod juniora je drugi Ivan Varga i kod kadetkinja treća Larisa Sabolić. Od članova kluba Koprivnica kod učenika je treća Dora Švegović, kod mlađih kadeta drugi je Gabrijel Matijašić, kod mlađih kadetkinja Dora Švegović je osvojila još jednu broncu, a kod kadetkinja je druga bila Ana Marija Mijatović i treća Lara Hodalić.(mn\RKŽ)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.