U tijeku radovi na opremanju Velike dvorane Hrvatskog doma

U Hrvatskom domu u Križevcima u tijeku su radovi na opremanju Velike dvorane, odnosno postavljanje nove scenske rasvjetne opreme u dvorani i na pozornici te miks pulta za isto. Programom opremanja Hrvatskog doma odnosno nabavkom rasvjetne opreme za pozornicu Velike dvorane Hrvatskog doma započeto je višegodišnje ulaganje u osuvremenjivanje ove dvorane. Vrijednost programa je 120.000,00 kuna od čega 80.000,00 kuna financira Ministarstvo kulture dok su ostatak sredstva Grada.

Ovim programom započeto je tehničko osuvremenjivanje ove dvorane koja godišnje ima oko 70 programa i aktivnosti s krajnjim ciljem povećanja kvalitete ponuđenih programa u dvorani, kulturne ponude u gradu općenito kao i povećanje broja publike na programima. Radove je ovaj tjedan obišao zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško.

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Veselim se svakom projektu u našem Gradu. Sve što se radi, svima nama poboljšat’ će kvalitetu života.
    Veselim se i Adventu, sa klizalištem i cijelom tom “muvingu”.
    Pa, što bi se samo divili našoj Metropoli, he, he, he….
    Još da nam je i njihov proračun: gdje bi nam bio kraj?!
    Našoj gradskoj Upravi, svim poduzetnicima, malim obrtnicima i OPG-ovcima, želim puno dobrih- kreativnih projekata, uspjeh u radu i da kraj ove godine dočekaju sa zadovoljstvom, što se financija tiče!

Komentari su zatvoreni.