Danas u RCTP-u 10. Sajam poslova u Križevcima

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Križevci organizira danas 10. Sajam poslova s ciljem povećanja mogućnosti zapošljavanja, dostupnosti i razmjene informacija, usklađivanja ponude i potražnje te stvaranja partnerskih odnosa među dionicima tržišta rada. Sajam se održava u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, Franje Tuđmana 20, od 9:30 do 14:00 sati. Program sa satnicom je dostupan na web sjedištu HZZ-a.

Sajam je namijenjen poslodavcima, obrazovnim ustanovama, nezaposlenim osobama, ostalim tražiteljima zaposlenja, studentima, učenicima, roditeljima i svima zainteresiranima, a posebno onima koji žele promijeniti karijeru, za aktivno uključivanje na tržište rada, upoznavanje sa sadašnjom ponudom i potražnjom na području Koprivničko-križevačke županije i Republike Hrvatske.

Sajam poslova održava se na području Koprivničko-križevačke županije po deseti puta i prepoznat je kao prilika za susret svih dionika na tržištu rada, s naglaskom na poslodavce i tražitelje zaposlenja koji tom prilikom mogu ostvariti izravnu komunikaciju. Sajam se organizira pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca, a u suradnji s partnerskim institucijama s područja Koprivničko-križevačke županije.

Vezano
1 komentar
  1. Nitro Biber piše:

    Sve super,sajam poslova je dobra stvar ali s i “kukaju” kako nema kvalificirane radne snage a te firme danas tamo nijesam vidio…Malo cudno.
    I taj Razvojni centar,tehnoloski park,cemu to tocno sluzi?
    Sve to lijepo izgleda al od ljepote se ne zivi niti se od ljepote razvija.selo,grad i regija.

Komentari su zatvoreni.