Braniteljska udruga postigla odlične rezultate na sportskim susretima na Vinici

Članovi Županijske udruge hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Koprivničko-križevačke županije „Sv. Marko Križevčanin“ prošli su vikend sudjelovali na Prvim sportskim susretima Udruge Klub 61. lad PZO u Koprivnici u domu na Vinici. Udrugu su predstavljale dvije ekipe u pikadu koje su od 18 ekipa iz Koprivničko-križevačke županije te Šibenika, Drniša i Neuma osvojili izvrsna mjesta.

Druga ekipa Udruge u sastavu Darko Vragović i Zlatko Žunić osvojila je prvo mjesto dok je prva ekipa Udruge u sastavu Željko Antolić i Tihomir Hrešć osvojila drugo mjesto te Udruga HDDR iz Šibenika osvojila je treće mjesto. Članovima Udruge ovo takmičenje poslužilo je kao svojevrsni trening za predstojeće sportske igre Zajednice udruga Hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a RH koje se održava u Kraljevici od 29. rujna do 1. listopada 2017. godine na kojem će Udrugu predstavljati 17 takmičara u više sportskih disciplina.

Uz odličnu organizaciju sportskih susreta Udruge Kluba 61.lad PZO-Koprivnica, dan ranije predstavnici Udruge sudjelovali su u odavanju počasti poginulim i nestalim Hrvatskim braniteljima iz naše županije kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata, na Florijanskom trgu u Koprivnici paljenjem svijeća kao i na otvorenju izložbe i predstavljanju kataloga „61. u Domovinskom ratu“ u domu na Vinici.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.