U subotu u gradskoj knjižnici 3. Križevačka tehnološka večer

Treću subotu zaredom u multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice “Franjo Marković” u Križevcima će se održati Križevačke tehnološke večeri, dvosatni poslovno-tehnološki događaj koji organizira inicijativa mladih informatičara i entuzijasta za nove tehnologije Križevaca. Događaj počinje u 18 sati, a ulazak je slobodan.

– Prošle dvije subote smo napunili cijelu dvoranu, a ovu nas subotu čekaju posebno zanimljivi predavači i mala inovacija događaja. Naime, između ostalih vrhunskih predavača, nastupit će i direktor Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci Tihomir Hodak, istaknuo je inicijator Križevačkih tehnoloških večeri Filip Kesteli.

Ovaj put predavači su Tihomir Hodak, Maja Krušić, Matija Prelec i Tomislav Pavlic, a govorit će o spoju poslovnog i tehnološkog svijeta, o koracima za pokretanje efikasnog i održivog startupa, o primjeni IT-ja u logopediji te o radu na tehnlološkim inovacijama i pokretanju prvog dana inovativnih ideja u Križevcima.

Jednosatni dio s predavanjima moderirat će Zrinka Zagorec, a tribinu nakon toga Tomislav Tenodi. Organizacijski odbor 3. Križevačke tehnološke večeri čine: Matej Bunta, Filip Drašić, Neven Jakopčić, Filip Kesteli, Marino Kolarić, Danijel Martinek, Tomislav Novosel, Ivan Srbljinović, Tomislav Tenodi, Filip Wolf.

Vezano

Komentari su zatvoreni.