Izbornik
FacebookTwitterGoogle+RSSYouTube

Gotovo 1.5 milijuna kuna odobreno za opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci

U petak, 14. srpnja 2017., u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta održana je svečana dodjela odluka o financiranju sukladno Pozivu na dostavu projektnih prijedloga „Razvoj poslovne infrastrukture“. Na svečanosti ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta, dr.sc. Martina Dalić dodijelila je Odluku o financiranju za ukupno 23 projektna prijedloga.

Među njima dodijeljena je Odluka o financiranju za prijavitelja Križevački poduzetnički centar d.o.o., za Projekt „Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci“ koju je u ime prijavitelja preuzeo direktor KPC-a mr.sc. Tihomir Hodak. Projekt je odobren u konkurenciji 63 projektne prijave od koje 23 prijave su primile Odluku o financiranju u ukupnom iznosu od 449 milijuna kuna, te je donesena odluka o dodatnoj alokaciji za još 25 projekata dodatne vrijednosti 260 milijuna kuna..

Projekt „Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci“ izrađen je u suradnji s projektnim partnerom PORA i njegova ukupna vrijednost iznosi 1.617.437, 12 kn od čega je odobreno 1.484.645,53 kn bespovratnih sredstava, dok će preostali iznos biti financiran iz vlastitih sredstava.

wpDiscuz