Gotovo 1.5 milijuna kuna odobreno za opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci

U petak, 14. srpnja 2017., u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta održana je svečana dodjela odluka o financiranju sukladno Pozivu na dostavu projektnih prijedloga „Razvoj poslovne infrastrukture“. Na svečanosti ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta, dr.sc. Martina Dalić dodijelila je Odluku o financiranju za ukupno 23 projektna prijedloga.

Među njima dodijeljena je Odluka o financiranju za prijavitelja Križevački poduzetnički centar d.o.o., za Projekt „Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci“ koju je u ime prijavitelja preuzeo direktor KPC-a mr.sc. Tihomir Hodak. Projekt je odobren u konkurenciji 63 projektne prijave od koje 23 prijave su primile Odluku o financiranju u ukupnom iznosu od 449 milijuna kuna, te je donesena odluka o dodatnoj alokaciji za još 25 projekata dodatne vrijednosti 260 milijuna kuna..

Projekt „Opremanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci“ izrađen je u suradnji s projektnim partnerom PORA i njegova ukupna vrijednost iznosi 1.617.437, 12 kn od čega je odobreno 1.484.645,53 kn bespovratnih sredstava, dok će preostali iznos biti financiran iz vlastitih sredstava.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Divno i obećavajuće, za pokretanje novih projekata i veće zapošljavanje onih koji su bez posla.
    Veselim se svakom novom zapošljavanju, jer je to za dobrobit svih nas.
    Iskrena čestitka SVIMA koji su pridonijeli da dobijemo tako značajna sredstva!

Komentari su zatvoreni.