Kantautorica Tanja Furmeg potpisala ugovor s Aquarius Records i snimila singl

Križevčanka Tanja Furmeg, studentica Kineziološkog fakulteta i fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, križevačkim sportašima poznata je i kao bivša nogometašica kluba Plamen Križevci, u slobodno vrijeme igra futsal i slijedi svoje glazbene snove.

25-godišnja Tanja svoju je dugogodišnju ljubav prema glazbi koju je je stekla još u osnovnoj glazbenoj školi svirajući harmoniku, odlučila podići na višu razinu. Upisala je MPA Akademiju u Zagrebu i u toj je praktičnoj školi glazbene produkcije i multimedije pod stručnim vodstvom Ante Pecotića i Predraga Martinjaka – Peggyja s lakoćom svladala zanat pisanja i skladanja pjesama.

Po završetku stručnog programa edukacije za skladanje i aranžiranje pjesama, svi su polaznici prezentirali svoje pjesme, a Tanjina pjesma „Odlaziš“ osvojila je najviše simpatija, te ju je Tanja snimila i potpisala ugovor s izdavačkom kućom Aquarius Records. Pjesma „Odlaziš“ je pop balada koju je aranžirao i producirao Predrag Martinjak.

Na lokacijama blizu Velike Gorice i pod Sljemenom snimljen je i spot koji je režirao Hrvoje Banić, a koji je premijerno prikazan 16. lipnja. Na jesen i početkom 2018. godine očekuju se još dva Tanjina singla, a njezinu glazbenu priču možete pratiti na njenom Facebook profilu.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Iskrene čestitke, našoj Tanji!
    Nadam se da naslov pjesme, neće biti “proročki” Odlaziš, i da će Tanja ipak “ostati” te svojim znanjima i kompetencijama, oplemeniti i najprije sebe, a onda i naš Grad i Domovinu?!

Komentari su zatvoreni.