Križevački motociklistički as Dražen Kemenović prošao prvi kroz cilj i podsjetio na stare dane

BIG BOYS Dražen Kemenović, osim što se dugi niz godina posvetio moto utrkama, voditelj je škole nogometa u NK Križevci kao i trener prve momčadi.

Višestruki prvak Hrvatske i jedan od najpoznatijih križevačkih motociklista Dražen Kemenović oduševio je publiku na moto utrci Nagrada Križevaca 2017.

Nekadašnji križevački sportaš godine vozio je klasu Big Boys koja objedinjuje motore od 300 do 1300 ccm uz uvjet da su vozači navršili 40 godina. Kemenović je prvi prošao ciljnom ravninom na svojoj Hondi za što mu je trebalo vrijeme od 12:58.798.

– Hvala svima na podršci, mom timu, obitelji, prijateljima i svima koji me bodre. Nakon 10 godina je lijepo opet biti prvi na domaćoj stazi kraj koje živim. Križevačka publika očekuje od nas domaćih vozača samo prva mjesta, kad si drugi, ne smiješ izać na cugu u kafić, tako da se uvijek maksimalno potrudimo razveseliti ekipu – izjavio je popularni Kemo odmah nakon utrke.

Dražen Kemenović, osim što se dugi niz godina posvetio moto utrkama, voditelj je škole nogometa u NK Križevci kao i trener prve momčadi.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.