Australski bend Mystery nabrusili svoje gitare i zatvorili koncertnu sezonu u Klubu kulture

ŽESTOKI RIFFOVI Iako se Mystery deklariraju kao australski bend, pjevač ima hrvatske korijene, basist je iz Ljubljane, a posebna je priča njihov bubnjar koji neumoljivo udara po činelama istovremeno headbengajući svojom kosom dok akrobatski vrtice palice po zraku.

Svake godine dolaskom ljetnih mjeseci, zatvara se službena programska sezona Kluba kulture u Križevcima, a jučerašnjim koncertom australskog benda Mystery i Wanted 5 iz Ludbrega, program kluba će se preseliti na otvoreni prostor Inkubatora u dvorište Galerije K2.

Wanted 5 su zagrijali atmosferu za australske metalce svojim setom autorskih pjesama i obrada koje su varirale od Lenny Kravitza do Azre. Iako je bila srijeda, skupio se pozamašan broj publike koja si je mogla priušititi dužu noć s obzirom na neradni, dan kasnije.

Mystery imaju sve adute koje jeda heavy metal i hard rock bend mora imati. Nategnute kožne hlače, dugačke čupe, tetovaže i žestoka svirka u kojoj momci daju sve od sebe na pozornici. Iako su dan ranije bili u Sloveniji, nije im nedostajalo energije, a podgrijani viskijem i dobacivanjem s pozornice u kojem pozivaju publiku na druženje, uspjeli su ostvariti dobru atmosferu. Mystery su također odsvirali pokoju obradu svojih očitih idola AC/DC.

Iako se Mystery deklariraju kao australski bend, pjevač ima hrvatske korijene, basist je iz Ljubljane, a posebna je priča njihov bubnjar koji neumoljivo udara po činelama istovremeno headbengajući svojom kosom dok akrobatski vrtice palice po zraku. Pjevač i basist također su žestoki u svom performansu, vrte kosom, skaču po pozornici i definitivno se cijeli bend zna zabavljati.

Koncertna sezona Kluba kulture je završila, a program će se aktivno opet provoditi od jeseni, javljaju iz udruge KVARK. Kroz ljetne mjesece, program udruge provodit će se u prostoru Inkubatora, u dvorištu Galerije K2 u Križevcima.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.