Križevački atletičari na tronu Balkana – zlato za Veroniku Drljačić i bronca za Paulu Rakijašić

Ovog je vikenda u Istanbulu održano Prvenstvo Balkana za mlađe juniore i juniorke, gdje je nastupilo troje nadarenih križevačkih atletičara iz Atletskog kluba Križevci. Veronika Drljačić, Paula Rakijašić i Neven Krulić su izborili mjesta u reprezentaciji Hrvatske tako što su na mitinzima HALS-a uspjeli otrčati zadanu normu za Prvenstvo Balkana.

Mukotrpne pripreme za prvenstvo su urodile plodom i još jednom smo dobili sjajne rezultate. Naime, naslovom prvakinje Balkana okitila se članica AK Križevci Veronika Drljačić izvrsnom utrkom na 400 m i osobnim rekordom 56,25. Također, Paula Rakijašić je kući donijela broncu u utrci na 1500m s vremenom 4:41,07, dok je Neven Krulić osvojio 4. mjesto u utrci na 800m otrčavši je za 1:58,61 min.

Čestitke na sjajnim rezultatima, također i treneru kluba, prof. Dragi Palčiću koji je još jednom odradio dobar posao pripremivši svoje atletičare za ovo prvenstvo. Napominjemo kako su u Atletskom klubu Križevci uvjeti za rad i dalje iznimno loši, te se  nadamo skoroj izgradnji atletske staze.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.