Rajn i Hrg sutra na portalu, paralelni razgovor

Posljednjeg dana predizborne kampanje, u petak 2.6., na prvom web portalu grada, krizevci.info, čitajte što gradjanima imaju za ponuditi Branko Hrg i Mario Rajn, finalisti izbora, koji se sučeljavaju u drugom krugu izbora za gradonačelnika u nedjelju 4.6. Njihovo sučeljavanje zamislili smo kao svojevrsni paralelni intervju, razgovor za posao.

Drugi krug izbora u određenoj je mjeri upravo to, posljednja etapa postupka u kojem kandidati moraju građanima-biračima kao komisiji za odabir najpogodnijeg zaposlenika objasniti zašto su oni najbolji i neizbježni kadar za obavljanje ovog posla. Mandat je na određeno, u trajanju od četiri godine, a Branko Hrg i Mario Rajn portalu i čitateljima kroz ovaj dvoboj objašnjavaju svoju politiku, poglede na gospodarstvo, društvo, kulturu, sport.

Neka pitanja dana su im kao zadaci za koje moraju dati rješenja, neka su blic-pitanja koja navode i na svjetonazorske odgovore. Sastavljači su nastojali izbjeći većinu klasičnih upita na kakve je možda već odgovoreno u sučeljavanjima u drugim medijima. Vjerujemo da će čitatelji iz ovdje izloženih Hrgovih i Rajnovih osvrta steći bistru sliku o ljudima kojima će dati glas i predati im time Križevce na četverogodišnje upravljanje. Čitajte nas u petak od 10 sati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.