U Križevcima otvoren second hand shop Original

Second Hand Shop Original nalazi se u ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog 9 – preko puta gradske uprave u Križevcima. Original je po mnogočemu drugačiji od drugih, baš kako i sam naziv kaže, originalan. Novu robu dobivaju svaka dva tjedna, ponedjeljkom te svakih par dana snizuju cijene cjelokupne ponude osim ekskluziva.

Bogat asortiman pomno birane odjeće, obuće, kožnih jakni, torbica,igračaka, radnih odijela…a posebno se ističu najvećim izborom kućnog tekstila u gradu – zavjesa, posteljina, prekrivača, ručnika i ostalih potrepština za kuću i dom. Svako moramo spomenuti i veliki izbor raznoraznih trenirki.

Veliki dio odjeće je markiran pa se tu nađe i Boss, Mustang, Wrangler, Diesel,Tom Tailor, Tally Weijl, H&M, Zara, Levis, Nike, Adidas ,Lotto, Umbro, a vrlo često i potpuno novih komada robe.

Cijene su vrlo povoljne i kreću se od 5 kuna pa naviše, a prije dolaska nove kolekcije sva roba osim ekskluziva prodaje se po 5-7 kuna. Česte su i akcije kada se sva roba, uključujući i ekskluziv, prodaje u pola cijene.

Dođite i uvjerite se sami u provjerenu kvalitetu i povoljne cijene. Radno vrijeme Second Hand Shopa Original je svaki dan od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati. Puno je kopija, a samo je jedan original – Original u Križevcima u ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog 9.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.