U subotu u Klubu kulture 6. ESPR – Trash Edition

Dok Amerikanci twerkaju, mi squatamo kao pravi Slaveni. Fale ti dani Vesne Pisarović i Colonije? Super, jer 6. ESPR dolazi u subotu, 13. svibnja, u novom TRASH izdanju, a za dobru muziku i atmosferu pobrinut će se 100g.  Ulaz: 5 kuna za dobrotvorne svrhe i standardno, svjetleća narukvica za vas. Vrata Kluba kulture otvaramo u 22 sata. Što je novo? Umjesto sportskih turnira pripremili smo vam MISTERY SOLVING.

Voliš rješavati zagonetke? Pogotovo one koje te vode do iduće zagonetke, a usput se zabavljati i naučiti nešto novo o gradu u kojem živiš? Pa gdje si bio cijeli naš život?  Prijavi se s ekipom od maksimalno 4 člana u inbox Facebook stranice i saznaj gdje te u subotu u 16h čeka prvi trag, a ostalo, ostalo je misterija.

Eat, Sleep, Party, Repeat (ESPR) je inicijativa križevačkih srednjoškolaca pokrenuta s ciljem edukacije, promocije zdravog života, pružanja glazbene alternative mladima te poticanje međuškolskih prijateljskih odnosa. Ostali ciljevi inicijative su promocija kulturnih, sportskih i neformalnih okupljanja te organizacija istih, promocija mladih umjetnika (umjetnika, fotografa, glazbenika i sl.), pomoć organizacijama i/ili učenicima koji se teško školuju putem dobrotvornih akcija.

Vezano

Komentari su zatvoreni.