TEDxKriževciLive u četvrtak u Klubu kulture

Tijekom ovog tjedna u Kanadi se održava godišnja globalna konferencija TED na kojoj preko 70 govornika iz čitavog svijeta s publikom dijeli govore o dubokim znanstvenim i psihološkim istraživanjima i zaključcima, budućim izumima koji će na nas imati veliki učinak, liderstvu, najnovijim medicinskim postignućima, vještinama koje će nam koristiti u budućnosti te uravnoteženome okolišu, pomiješanih s dozom povijesne mudrosti.

Netom pokrenut program lokalnih, samostalno organiziranih TED događaja pod nazivom TEDxKriževci organizira prvi u nizu okupljanja već ovaj četvrtak, 27. travnja 2017. u križevačkom Klubu kulture pod nazivom TEDxKriževciLive. Riječ je o inspirativnom večernjem druženju u centru Križevaca na kojem će biti prikazani odabrani govori s ovogodišnje TED konferencije koja traje od 24. do 28. travnja u Vancouveru, Kanada. Ulazak na događaj u 19:30 sati je slobodan, stoga nam se pridružite i pogledajmo zajedno odabrane TED 2017 govore.

Tema ovogodišnje #TED konferencije je „The future you“: kako poticati osobno učenje, rast i osnaživanje uz sve promjene u svijetu koje se oko nas događaju, zajedno s idejom da poslije konferencije publika izađe inspirirana i pripremljena za sve izazove koji nas očekuju. Detaljne informacije mogu se pronaći na njihovom web sjedištu, uključujući program, biografije govornika i nazive govora.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.