Nezavisni kandidat za župana Željko Lacković obznanio zamjenike – Tihanu Kraljić i Željka Piciga

Aktualni gradonačelnik Đurđevca i nezavisni saborski zastupnik Željko Lacković još je 1. travnja istaknuo svoju kandidaturu za župana Koprivničko-križevačke županije, a ovih je dana medijima obznanio i imena svojih zamjenika. To su dr.sc. Tihana Kraljić iz Carevdara, voditeljica Odjela za strateško planiranje i regionalni razvoj u Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja (PORA) i nekadašnja državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, te Željko Picig iz Križevaca, nezavisni gradski vijećnik te glavni urednik portala Prigorski.hr.

Vrijedi spomenuti da je Kraljić, kao studentica 1. generacije Međunarodnog poslijediplomskog interdisciplinarnog međusveučilišnog doktorskog studija Poduzetništvo i inovativnost, krajem prošle godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku uspješno obranila doktorsku disertaciju pod naslovom „Horizonstalna i vertikalna konzistentnost strateškog planiranja – odgovornost Quadruple Helix dionika u djelotvornom upravljanju razvojem u Republici Hrvatskoj“.

Osim činjenice da mu je javnost, kako pokazuju istraživanja, sklona, na kandidaturu je Lackovića nagnala i očita bipolarizacija lokalne političke scene, pa je za Drava.info rekao da je upravo on, kao predstavnik nezavisne političke scene treći put kojega građani traže spram dvaju političkih blokova. Nezavisna lista Željka Lackovića za županijsku skupštinu bit će predstavljena u petak, 21. travnja u Koprivnici.

Vezano

Komentari su zatvoreni.