Nagradu Županije primila Križevačka djevojačka straža, zahvalnicu Vatrogasna zajednica Grada Križevaca, a plaketu župana košarkaš Marko Tomas

Svečanom sjednicom Županijske skupštine, 13. travnja u dvorani Domoljub u Koprivnici, obilježena je 24. obljetnica postojanja i rada Koprivničko-križevačke županije. Na sjednici su dodijeljena javna priznanja zaslužnim građanima i pravnim osobama s područja Koprivničko-križevačke županije – nagradu za životno djelo dobila Božica Jelušić Kranželić, nagradu za promicanje ljudskih prava „Mara Matočec“ Marija Mraz, a počasnim je građaninom Županije proglašen Mijo Kovačić.

Nagrade za doprinos ugledu i promociji Županije dobili su Krunoslav Arač i Križevačka djevojačka straža, a nagrade za iznimno postignuće u protekloj godini Darko Frankol i Ženski košarkaški klub Podravac iz  Virja. Županijske su zahvalnice primili Dragutin  Kralj, Zrinka  Roksandić, Vatrogasna  zajednica Grada Križevaca, Udruga kazališnih amatera Gradskog kazališta Đurđevac i Nada Dombaj, dok su plakete župana uručene županijskoj Vatrogasnoj zajednici, generalnoj konzulici RH u Mađarskoj Vesni Haluga i Marku Tomasu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.