Sedam je dana do sedme epizode najboljeg pub kviza u gradu! Ugrabi svoje mjesto!

Sedam je sveti broj i obično donosi sreću. U velikim civilizacijama, počevši od egipatske, sedam je bio simbol vječnog života, potpun ciklus i dinamično savršenstvo. Duga ima sedam osnovnih boja. U Iranu, mačke imaju sedam života. U Japanu, sedam bogova donosi sreću. Kod Židova, tradicionalni lijek za groznicu je sedam trnova iz sedam palmi i sedam čavala iz sedam vrata. Stoga, sve upućuje na to da sedmo izdanje prvog križevačkog pub kviza, ono koje se krije iza naziva Pub inKVIZicija, za sedam dana ne smijete propustiti!
Kulturno-obrazovni, već 13. festival Culture Shock, u petak 14. travnja 2017. nudi i kvizni cjelovečernji događaj u Klubu kulture u Križevcima.
Prijave na ovoproljetni prvi kviz-šou, njegovu festivalsku inačicu, otvorene su do sljedećeg četvrtka, 13. travnja 2017. do 20 h, a moraju sadržavati ime tima/ekipe (i imena i prezimena najviše 4 osobe), kontakt-broj i e-mail, a primaju se na adresu pubinkvizicija@udruga-point.hr. Napominjemo kako je broj timova ograničen, a svaki prijavljeni tim očekuju slatke delicije.
Sponzori nagrada za prva tri plasirana tima su Pekara Mlinček Križevci, Art Rock caffe Križevci i Klub kulture.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.