Pogledajte koje su ljepotice izborile svoje mjesto na izboru za Miss Koprivničko-križevačke županije

CASTING U KRIŽEVCIMA Miss Koprivničko-križevačke županije birat će se 6. svibnja u Hrvatskom domu u Križevcima. Pogledajte na ePodravina.hr koje su ljepotice izborile svoje mjesto

U Križevcima se danas (25.3., op.ur.) održao casting za izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije.

Na izbor za Miss KC-KŽ županije izabrane su danas Ana Marija Petonjić, Ivona Petonjić, Petra Ivorek, Esmeralda Marčeta, Antonela Tkalčec, Ivana Šignjar i Izabela Pepelko.

Koje će ljepotice ući u sam izbor, na castingu su birali direktorica castinga i regionalnih izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta Iva Loparić Kontek, dizajnerica Martina Kuntić, vlasnica salona vjenčanica N-Ina SPOSA Ina Premec – Pribeg, vlasnica butika Showroom Kristina Krnjić, koprivnička blogerica Izabela Hegedušić i organizator izbora za Miss Koprivničko-križevačke županije, vlasnik putničke agencije Le Monde Mladen Marendić.

Organizator izbora Mladen Marendić izrazio je zadovoljstvo današnjim događanjem.

– Zadovoljan sam odazivom, prijavilo se 14 djevojaka, a sedam njih izabrano je za županijsku završnicu. Želim ovim putem najaviti kako će održati još jedan casting u Koprivnici negdje u travnju, o čemu ćemo na vrijeme obavijestiti javnost i ostale zainteresirane cure – najavio je Marendić još jedan casting.

Miss Koprivničko-križevačke županije birat će se 6. svibnja u Hrvatskom domu u Križevcima.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.