Prijave za prvi izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije

Organizatorica izbora za Miss KCKZZ Iva Horvat na prošlogodišnjem izboru za Miss Međimurske županijeNa službenim stranicama izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta od 20. siječnja 2016. mogu se prijaviti djevojke za Miss Koprivničko-križevačke županije. Sve prijavljene kandidatkinje bit će pozvane na casting koji će se održati krajem veljače kada će biti izabrano 12 finalistica. Novost od ove godine je da na polufinalnim izborima za miss županija nema izlazaka u kupaćim kostimima.
– Cure koje se žele natjecati moraju imati više od 16 i manje od 25 godina, biti visoke najmanje 170 cm te imati skladnu građu tijela i lijepe crte lica, istaknula je Nela Carek, zadužena za odnose s medijima izbora za Miss Koprivničko-križevačke županije.

Mjesto održavanja izbora je Hotel Podravina u Koprivnici, a datum održavanja je 12. ožujka 2016. godine. Izbor će voditi Hana Tabaković, a imena članova žirija te izvođača koji će nastupiti u programu bit će poznati uskoro. Izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije organizira koprivnička dizajnerica nakita Iva Horvat.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.