Prekrasna Ivana Šignjar nova je Miss Koprivničko-križevačke županije

IZBOR LJEPOTE Hrvatski dom u Križevcima bio je u četvrtak, 4. svibnja, središnje mjesto u sklopu izbora za Miss Koprivničko-križevačke županije, javlja portal ePodravina.hr

Titulu najljepše misice Koprivničko-križevačke županije odnijela je Ivana Šignjar iz Šemovaca, za prvu pratilju izabrana je Daria Čolig iz Koprivnice , a druga pratilja je Ivona Petonjić iz Novigrada Podravskog.

Djevojke su nekoliko puta izlazile pred publiku, u prvom izlasku na pozornicu predstavile su se u majicama Koprivničko-križevačke županije, a kasnije u opuštenoj odjeći butika Showroom, večernjim haljinama i vjenčanicama N-ina Sposa te večernjim haljinama križevačke dizajnerice i vlasnice branda Agjamal Martine Kuntić.

Na samom početku programa prikazao se promotivni film županijske Turističke zajednice, a u sklopu programa nastupili su Športski plesni klub Ritam Koprivnica i Križevački udaraljkaši. U ocjenjivačkom žiriju sjedili su predstavnici organizatora i sponzora, župan Darko Koren, član Uprave za razvoj i marketing tvrtke Radnik Ivan Knok, direktorica županijskih izbora Miss Hrvatske i predsjednica ocjenjivačkog suda Iva Loparić Kontek i dr.

Program je vodio poznati komičar Zlatan Zuhrić Zuhra.(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.