Donirani higijenski i kozmetički proizvodi za 500 obitelji iz Križevaca

dm donirao Socijalnu samoposlugu “Sv. Marko Križevčanin”

U četvrtak, 23. ožujka dm je socijalnoj samoposluzi Gradskog društva Crvenog križa Križevci “Sv. Marko Križevčanin” predao donaciju higijenskih i kozmetičkih proizvoda namijenjenih 500 obitelji koje koriste usluge samoposluge. dm je uz pomoć kupaca u siječanjskoj kampanji “…i dobra djela griju srca cijela” za socijalnu samoposlugu u Križevcima osigurao donaciju u vrijednosti od 71.791,20 kn.

U dm-u smo ponosni što smo Gradskom društvu Crvenog križa Križevci donacijom pružili podršku u svakodnevnoj brizi o sugrađanima. Nadamo se kako će proizvodi koje je dm donirao našim susjedima pomoći da se lakše nose s izazovima te da će im pokazati kako građani iz cijele Hrvatske misle na njihovu dobrobit. U ime dm-a želim zahvaliti svim kupcima koji su se uključili u kampanju “…i dobra djela griju srca cijela” i svojim sudjelovanjem omogućili ovu donaciju“, izjavila je Dijana Košić, područna menadžerica dm-a.

“Gradsko društvo Crvenog križa Križevci zahvaljuje tvrtki dm i djelatnicima na donaciji u ime svih korisnika Socijalne samoposluge “Sv. Marko Križevčanin” Križevci. Ovakve kampanje neposredno doprinose razvoju zajednice čime je dm ponovo potvrdio svoju posvećenost društveno odgovornom poslovanju”, izjavila je voditeljica Nada Šegrt, a zahvalu dm-u na donaciji uputili su i predsjednik GD CK Križevci, dr. Franjo Husinec i ravnateljica Đurđica Trbus, a u ime Grada zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk.

Donacija ukupne vrijednosti 248.356,60 kuna u higijenskim i kozmetičkim proizvodima namijenjena je korisnicima šest socijalnih samoposluga diljem Hrvatske i to u Solinu, Sisku, Senju, Karlovcu, Našicama, Križevcima i Krapini.

U kampanji “…i dobra djela griju srca cijela” dm je pozvao kupce da doniraju active beauty bodove, odnosno da kupnjom proizvoda s oznakom “Dobre cijene u svako vrijeme” iznad 150 kuna sudjeluju u humanitarnoj kampanji. Za svaku donaciju kupaca te za svaku kupnju proizvoda odvojeno je po 10 kuna za nabavku proizvoda za socijalne samoposluge diljem Hrvatske.

Vezano

Komentari su zatvoreni.