Donirani higijenski i kozmetički proizvodi za 500 obitelji iz Križevaca

dm donirao Socijalnu samoposlugu “Sv. Marko Križevčanin”

U četvrtak, 23. ožujka dm je socijalnoj samoposluzi Gradskog društva Crvenog križa Križevci “Sv. Marko Križevčanin” predao donaciju higijenskih i kozmetičkih proizvoda namijenjenih 500 obitelji koje koriste usluge samoposluge. dm je uz pomoć kupaca u siječanjskoj kampanji “…i dobra djela griju srca cijela” za socijalnu samoposlugu u Križevcima osigurao donaciju u vrijednosti od 71.791,20 kn.

U dm-u smo ponosni što smo Gradskom društvu Crvenog križa Križevci donacijom pružili podršku u svakodnevnoj brizi o sugrađanima. Nadamo se kako će proizvodi koje je dm donirao našim susjedima pomoći da se lakše nose s izazovima te da će im pokazati kako građani iz cijele Hrvatske misle na njihovu dobrobit. U ime dm-a želim zahvaliti svim kupcima koji su se uključili u kampanju “…i dobra djela griju srca cijela” i svojim sudjelovanjem omogućili ovu donaciju“, izjavila je Dijana Košić, područna menadžerica dm-a.

“Gradsko društvo Crvenog križa Križevci zahvaljuje tvrtki dm i djelatnicima na donaciji u ime svih korisnika Socijalne samoposluge “Sv. Marko Križevčanin” Križevci. Ovakve kampanje neposredno doprinose razvoju zajednice čime je dm ponovo potvrdio svoju posvećenost društveno odgovornom poslovanju”, izjavila je voditeljica Nada Šegrt, a zahvalu dm-u na donaciji uputili su i predsjednik GD CK Križevci, dr. Franjo Husinec i ravnateljica Đurđica Trbus, a u ime Grada zamjenik gradonačelnika Ivan Vuk.

Donacija ukupne vrijednosti 248.356,60 kuna u higijenskim i kozmetičkim proizvodima namijenjena je korisnicima šest socijalnih samoposluga diljem Hrvatske i to u Solinu, Sisku, Senju, Karlovcu, Našicama, Križevcima i Krapini.

U kampanji “…i dobra djela griju srca cijela” dm je pozvao kupce da doniraju active beauty bodove, odnosno da kupnjom proizvoda s oznakom “Dobre cijene u svako vrijeme” iznad 150 kuna sudjeluju u humanitarnoj kampanji. Za svaku donaciju kupaca te za svaku kupnju proizvoda odvojeno je po 10 kuna za nabavku proizvoda za socijalne samoposluge diljem Hrvatske.

Možda vam se svidi

Komentari su zatvoreni.