Damir Urban dolazi u Križevce, koncert 7. travnja u Klubu kulture

Godinama su njegovo ime tiho izgovarale križevačke djevojke i momci u strepnji da bi upravo on mogao posjetiti već kultni koncertni prostor Kluba kulture u Križevcima, no sve je završavalo neispunjenom željom među mnogim tužnim komentarima na društvenim mrežama. Sada je konačno došlo vrijeme da križevačkoj publici ovaj urbani heroj iz Rijeke ‘speluje ispriku’, a oni će rado pronaći ‘mjesto za njega’.

Nekad prvi čovjek Laufera, dobitnik Porina i jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača – Damir Urban dolazi u Križevce praćen fantastičnom četvorkom koja stvara nevjerojatnu kulisu fascinantnih Urbanovih nastupa uživo! Rasprodan Dom sportova, rasprodana Tvornica kulture, očekujte i rasprodan Klub kulture.

Fantastični koncerti uživo i karizmatična pojava ovog urbanog glazbenika i umjetnika praćena klasicima poput Budi moja voda, Nebo i Astronaut jamac su nevjerojatne količine energije koju će isporučiti ovaj koncert. Ovaj proljetni petak, 7. travnja 2017. godine u Križevcima zasigurno će otisnuti ‘black tattoo’ u mnoga srca, stoga požurite na pretprodajna mjesta u Art Rock Cafe i Klub kulture te online putem Entrio.hr, jer je broj ulaznica po cijeni 80 kuna ograničen.

Vezano

Komentari su zatvoreni.