OŠ Ljudevita Modeca ima županijske prvake u različitim predmetima i područjima

Učenici Osnovne škole Ljudevita Modeca postigli su izvrsne rezultate na više županijskih natjecanja.

Na županijskom natjecanje iz hrvatskoga jezika, koje je održano 6. ožujka u  Osnovnoj školi „Grigor Vitez” u Svetom Ivanu Žabnu, učenica Marta Knežević iz 7. r. (mentorica Martina Valec-Rebić) osvojila je prvo mjesto, a Luka Dominik Pisačić iz  8. r. (mentorica Danijela Zagorec) treće mjesto.

Među deset najboljih radova na županijskoj razini natjecanja iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna – LIK, koji su odabrani za državno natjecanje, nalazi se i fotografija Marte Knežević iz 7. r. Mentorica joj je Senka Pleše.

U Osnovnoj školi Koprivnički Bregi održano je 9. ožujka županijsko natjecanje iz kemije. Učenik Luka Dominik Pisačić iz 8. r. osvojio je prvo mjesto. Mentorica mu je Marija Biljan.

Županijsko natjecanje iz biologije održano je 13. ožujka u OŠ Gola. U kategoriji 8. razreda prvo je mjesto osvojio Luka Dominik Pisačić, a u kategoriji 7. razreda Valnea Medač osvojila je drugo mjesto. Mentorica im je Petra Kačarovski.

Izvrstan rezultat postigle su i naše odbojkašice s trenericom Darinkom Šimunčić plasiravši se na poluzavršno državno natjecanje. To su: Leona Ostojić, Rea Vrhovec, Leonarda Šatvar, Elena Nemčić, Sara Jelušić, Lucija Peremin, Lucija Sokač, Petra Tomac, Daria Radanović, Veronika Konfic, Marta Mikadi i Monika Valec.

Na državnom Lidranu u Primoštenu od 20. do 23. ožujka našu školu i grad predstavljat će Monika Valec i Lorena Hrković. Monika Valec na državno ide sa recitacijom „Roda” Zlatka Tomičića (mentorica Danijela Zagorec), a Lorena Hrković s novinarskim radom „Glagoljica se ne može čitati brzo kao glagoljica”.

Vezano

Komentari su zatvoreni.