‘Sasvim sam popubertetio’ ponovno na daskama Hrvatskog doma

Nakon dulje pauze, koju su ispunile različite druge produkcije (poput Shakespeareovih soneta i Adventske predstave), Dramski studio Križevci, program Pučkog otvorenog učilišta Križevci, ponovno za križevačku publiku postavlja svoju hit predstavu ‘Sasvim sam popubertetio’, prema motivima autorice Sanje Pilić. Predstava je najavljena za 21. ožujka, a uz obilježavanje Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade.

Podsjećamo, predstava je postavljena u svibnju prošle godine, te je, osim u Križevcima, igrana i na turneji Dramskog studija po gradovima Dalmacije. To je prva cjelovečernja produkcija Dramskog studija, nakon koje su slijedile još dvije prigodne, a Dramski studio najavljuje dalje nove programe. Ulaznice za predstavu mogu se već sada nabaviti u Art Rock Caffeu, te sat vremena prije predstave na ulazu u Hrvatski dom.

Najavljena je druga izvedba iste predstave nekoliko dana kasnije za učenike osnovne škole u Svetom Ivanu Žabnu. S nekoliko fotografija križevačke premijere iz svibnja prošle godine podsjetit ćemo vas i pozvati da dođete pogledati ovu veselu predstavu za mlade i sve druge!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.