Goran Bare i Majke ponovno u Križevcima, 25.3. u ‘Vojarni’

Nakon gotovo dva desetljeća legendarna vinkovačko-zagrebačka rock grupa Majke ponovno dolazi u Križevce! Koncert sredinom devedesetih u klubu “Orca”, tamo negdje u doba izlaska albuma Razdor (1993.) i Milost (1994.) pamte oni Križevčanke i Križevčani koji su danas odrasli ljudi, a ovomjesečnom gostovanju karizmatičnog Gorana Bareta s matičnom grupom mogu svjedočiti i njihova djeca.

Koju godinu kasnije, Majke su ponovno imali koncert u Križevcima, u klubu “Okrugljak”, na vrhuncu slave nakon izlaska albuma “Vrijeme je da se krene” (1996.). Grupa je tada djelovala do 2000. godine, a ponovno se okupila 2007. Treći križevački koncert Majke najavljuju novim singlom “Osvijesti me”, koji se posljednjih mjeseci vrti na radijskim postajama.

Koncert će se održati u subotu, 25. ožujka 2017. u restoranu “Vojarna” u Križevcima, a broj ulaznica je ograničen. Cijena ulaznice je 100 kuna, dok će na dan koncerta koštati 120 kuna, a može ih se nabaviti u Soul Cafeu u Frankopanskoj 37 ili putem sustava Entrio.hr.

Paket od 10 ulaznica košta 800 kuna, a u ponudi su i VIP ulaznice po cijeni 350 kuna, u što je uključena neograničena konzumacija pića te smještaj pored pozornice. Predgrupa Majkama su Blondie Widow i Jimmy Matešić, a početak čitavog događaja je zakazan za 18 sati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.