Stjepanu je gorjela garaža, vatrogascima je skuhao kavu i nestao. Nakon tri dana pronađen je mrtav, za sobom je ostavio veliku obitelj

stop policijaDETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE Kada su ugasili požar, ujutro oko pet sati im je skuhao kavu i udaljio se u nepoznatom smjeru. Nakon toga mu se izgubio svaki trag i krenula je potraga koja je trajala više od tri dana.

Strašna tragedija zadesila je obitelj Kos iz Svete Helene kraj Križevaca. Nakon trodnevne opsežne potrage u kojoj je sudjelovalo 150 ljudi, članovi HGSS-a, vatrogasci, lovci i mještani, dogodio se najgori ishod. Mrtvo tijelo Stjepana Kosa (48) pronađeno je na rubu šume, oko kilometar i pol od Svete Helene.

Smrt je nastala od ozljeda zadobivenih vatrenim oružjem, a policija je potvrdila da je riječ o samoubojstvu vatrenim oružjem. Kraj beživotnog tijela pronađena je poluautomatska puška.
– Nema tragova sumnjive ili nasilne smrti – rekla nam je Dijana Žagar, policijska glasnogovornica te zahvalila svima koji su se uključili u potragu.

Sve je počelo u četvrtak u noći, kada je došlo do požara na garaži, koja je vezana na Stjepanovu kuću. On je vatrogascima pomagao u gašenju požara.

Kada su ugasili požar, ujutro oko pet sati im je skuhao kavu i udaljio se u nepoznatom smjeru. Nakon toga mu se izgubio svaki trag i krenula je potraga koja je trajala više od tri dana.

Tijelo je pronađeno u nedjelju oko 13 sati, a Stjepan je za sobom ostavio suprugu i četvero djece.

Cijelo mjesto je zavijeno u crno, a mještani kažu da je preminuli od ranije imao psihičkih problema te je požar bio samo okidač njegovom tragičnom činu. Policijski očevid je u tijeku (u nedjelju, 12.3., op.ur.).(ePodravina.hr)

Vezano

Komentari su zatvoreni.