Igor Kudeljnjak novi predsjednik Šahovskog kluba Križevci

U subotu, 25. veljače 2017. u prostoriji Šahovskog kluba Križevci u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca održana je X. redovna skupština kluba, na kojoj je za novog predsjednika ŠK Križevci jednoglasno izabran Igor Kudeljnjak. Izbor predsjednika obavljen je izvanredno jer je dosadašnji predsjednik Slavko Martić podnio ostavku zbog odlaska na rad u inozemstvo.

– Zadovoljstvo mi je i velika čast biti na čelu kluba i nadam se da ću uz pomoć tajnika Borislava Vidovića i članova upravnog odbora uspješno voditi klub. Treba naglasiti da je u klubu sve više djece i da se s njima kvalitetno svakodnevno radi što već pokazuju lijepi rezultati mladih šahista, istaknuo je novi predsjednik Kudeljnjak.

Kudeljnjak, roditelj jednog od najmlađih šahista kluba, sedmogodišnjeg Natka, mandat će obavljati naredne tri godine, do sljedeće izborne skupštine. Sjednici je prisustovalo 10 od 16 punoljetnih članova kluba koji su također jednoglasno usvojili izvješća o radu i financijskom poslovanju za 2016. godinu.

Vezano
1 komentar
  1. Slavko Martić piše:

    Izborom novog predsjednika ŠK Križevaca ,te odlaskom nekolicine ponajboljih igrača, klub dobija novo lice mladog i perspektivnog karaktera. Na šahovskoj školi ostaje jasan cilj što bržeg uključivanja mladih u natjecanja ,što će novi predsjednik sigurno prepoznati.Iskrene čestitke na izboru i želje za što bolji i uspješniji rad . Slavko Martić.

Komentari su zatvoreni.