U sudaru u Majurcu jedna osoba poginula

stop policijaOko 14:45 sati u Majurcu je došlo do sudara između teretnog i osobnog automobila. Jedna je osoba smrtno stradala dok se je teretni automobil prepriječio preko ceste. Državna cesta 41 je na toj dionici zatvorena za sav promet od 15:05 sati, a promet se, uz posebnu regulaciju, odvija obilazno preko Čabraja i Ivanca Križevačkog prema Križevcima iz pravca Koprivnice te preko Lemeša i Treme prema Koprivnici. Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke javljaju da je očevid u tijeku.

Vezano
3 komentara
  1. Paola Epifani piše:

    Bravo redakciji portala!
    Odavno nisam vidio ovako “pismen” članak. Da li ste “posudili” sadržaj članka sa prigorski.hr? Ili još gore, oni od vas.
    Molim upisati večernju školu iz dopisništva, pošto vam fakultet očigledno nije dovoljan.
    Imate i na Internetu materiju.

    http://pravopis.hr/pravila/

    “Oko 14:45 sati u Majurcu je došlo do sudara između teretnog i osobnog automobila. Jedna je osoba smrtno stradala dok se je teretni automobil prepriječio preko ceste. Državna cesta 41 je na toj dionici zatvorena za sav promet od 15:05 sati, a promet se odvija obilazno preko Čabraja i Ivanca Križevačkog za Križevce iz pravca Koprivnice i preko Lemeša i Treme za Koprivnice uz regulaciju. Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke javljaju da je očevid u tijeku”

    1. Mare piše:

      Molim provjeriti kako se u hrvatskome jeziku pravilno postavljaju pitanja (“da li”, “je li” i sl.). Znam da je teško, ali potrudite se pošto ste već toliko zapeli za “pismenost”. 😉

Komentari su zatvoreni.