Male rukometašice KTC-a odlične na međunarodnom turniru u Čapljini

Djevojčice Ženskog rukometnog kluba KTC Križevci, 2006. godište i mlađe, sudjelovale su 14. siječnja na međunarodnom turniru mini rukometa u Čapljini u organizaciji Rukometne akademije Čapljina. Na turniru je sudjelovalo preko 200 mališana u kategorijama 2006. i 2008. godišta.

Naše djevojčice borile su se u kategoriji protiv dječaka sa sljedećim ekipama: RK Metković 1963, BHA ŠR Visoko, RK Izviđač iz Ljubuškog, RK Jerkovac iz Metkovića, ŽRK Hoteli Makarska, RK Neum, RK Međugorje, HMRK Zrinjski iz Mostara i RA Čapljina kao domaćin.

Za ŽRK KTC nastupile su: Iva Stručić, Lea Lovrenović,Lucija Filipović, Hana Horvat, Ema Horvat, Hana Fržović, Jana Bojko, Eva Bojko,Karla Pičak i Leona Blagaj. Trenerice: Barbara Ehrenberger i Kristina Renjak.

Naše djevojčice otvorile su turnir pobjedom protiv domaćina RA Čapljina 10:5, te nastavile odličnom igrom protiv dječaka Izviđača, kasnijim pobjednicima turnira rezultatom 9:9. Poražene su od dječaka iz Zrinjskog 6:3, te RK Jerkovca 10:5, a još jednu pobjedu odnijele su protiv dječaka iz Metkovića rezultatom 9:4. U ukupnom poretku među ekipama naše ženske predstavnice zauzele su odlično 6. mjesto od 14 ekipa.

Nagrade najuspješnijim ekipama dodjelili su reprezentativac BIH i igrač Nexe-a iz Našica Marin Vegar, reprezentativac BIH i najbolji sportaš za 2014. godinu Nikola Prce te osvajač svjetskog i olimpijskog zlata sa reprezentacijom Hrvatske Nikša Kaleb.(RKŽ)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.