Križevački rukometaši u subotu trebaju podršku s tribina

Još su tri utakmice preostale u Ligi za ostanak u premijerligaškom rukometnom razredu. Domaće su pobjede nužnost, a pokoji bod sa strane zlata vrijedan. Križevački rukometaši u subotu u 19 sati u sportskoj dvorani Križevačkog poduzetničkog centra dočekuju Ribolu Kaštela. Igrat će se u novijoj dvorani kod Osnovne škole Ljudevita Modeca jer se u većoj (starijoj) istodobno održava plesna revija. Ribola Kaštela je druga na ljestvici s 20 bodova, KTC šesti s 15. Ribola je u prvoj utakmici, 11. ožujka pobijedila 29:22, ali su Križevčani vodili na poluvremenu 13:12. Predstojeću utakmicu najavljuju trener Sokač i iskusni Perajica.

Trebaju nam pobjede u zadnje dvije domaće utakmice, kako bi izbjegli kvalifikacije. Dobro smo igrali i u Kaštelima i ponovimo li doma igru kao ondje, mislim da ne bismo trebali imati problema. Oni su dobra ekipa, sigurni su, i nisu bezrazložno pri vrhu ljestvice. Odlučujemo sami o sebi. Puno nam znači onaj bod iz Rijeke gdje smo, čak, mogli i pobijediti. Taj bod bi, naposljetku, mogao biti presudan za ostanak u premijerligaškom razredu“, rekao je trener Dalibor Sokač. Perajica je, također, optimističan i vjeruje u momčad.

Možda i najvažnija utakmica sezone za nas. Premda su oni bodovno ispred nas, to im ne znači puno kada se igra u Križevcima. Našu borbenost i želju za pobjedom nitko nam ne može uzeti, a oni su nam puno toga ostali dužni iz prve utakmice u Kaštelima. Pozvao bih i što više navijača i ljubitelja rukometa da nas dođu podržati i da zajedno proslavimo nova dva vrijedna boda. Svi za KTC !!!“, poručio je Matija Perajica. U subotu će, inače, biti pravi rukometni dan u dvorani KPC-a. Od 14 sati u 3. HRL Sjever igraju KTC 2-Vidovec 2, a od 16 sati u 3. HRL Središte rukometašice Radnika i kutinske Moslavine.

Vezano

Komentari su zatvoreni.