Mladen Kešer i Slavko Tucaković kandidati za predsjednika županijskog SDP-a

Na današnjim izborima organa županijske organizacije Socijaldemokratske partije (SDP) Koprivničko-križevačke županije kandidati za predsjednika su Mladen Kešer, načelnik Općine Kalnik i Slavko Tucaković iz Koprivnice, glavni vatrogasni zapovjednik RH. Predsjedništvo i Gradski odbor SDP-a Križevci prethodno su dali jednoglasnu podršku kandidatu iz Koprivnice.

Na unutarstranačkim izborima članice i članovi SDP-a županije biraju i dva potpredsjednika te članove predsjedništva i županijskog odbora. Iz Križevaca su među kandidatima za potpredsjednike Ivan Knok i Marija Vukobratović, dok za županijski odbor kandidiraju Alen Bartaković, Marko Katanović, Ivan Knok, Dejan Pernjak, Danijel Petek, Zvonko Sokolić, Gordana Topolko i Želimir Vukobratović.

Kešerovo zrno kukuruza u pismu stranačkim kolegama

Kao zanimljivost izdvajamo pismo koje je članicama i članovima županijskog SDP-a uputio kandidat Kešer oko božićnih blagdana, gdje je u svaku kuvertu ubacio i zrno kukuruza, tražeći njihovu podršku na predstojećim unutarstranačkim izborima.

Kešer je vodio vrlo aktivnu kampanju, pa je u tako u četvrtak ranije popodne gostovao u eteru Radija Glas Podravine na neuspjelom sučeljavanju jer se Tucaković zbog poslovnih obaveza ispričao. Hoće li Kešeru sve to biti dovoljno za željenu pobjedu ostaje za vidjeti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.