Saša Višak hrvatski predstavnik orača na svjetskom natjecanju 2017. u Keniji

img_1244m-udruga-oraca-koprivnicko-krizevacke-zupanije-godisnja-skupstinaPredstavnik Koprivničko-križevačke županije i Republike Hrvatske na nadolazećem 64. Svjetskom natjecanju orača koje će se održati u prosincu sljedeće godine u Keniji biti će dvostruki prvak županijskog i državnog natjecanja u oranju Saša Višak, informirala je Udruga orača Koprivničko-križevačke županije s nedavno održane redovne godišnje skupštine.

Tom je prilikom predsjednik Udruge Darko Novotni iznio Izvješće o radu Udruge te obavijestio članove o aktivnostima i natjecanjima u prošloj godini pri čemu je posebno istaknuo uspješno održano 14. Županijsko natjecanje u oranju Koprivničko-križevačke županije gdje je Saša Višak osvojio prvo mjesto u kategoriji plugova ravnjaka dok je Zoran Radiček osvojio drugo mjesto u kategoriji plugova premetnjaka. Potom je podnio i kratki izvještaj s 14. Državnog natjecanja u oranju i 63. Svjetskog natjecanju orača u Yorku u Engleskoj gdje je Saša Višak osvojio zavidno 21. mjesto.

img_1237m-udruga-oraca-koprivnicko-krizevacke-zupanije-godisnja-skupstinaNadalje, Novotni je iznio Financijsko izvješće te dodao da su svi računi za proteklu godinu podmireni te prezentirao Financijski plan kao i visinu članarine za 2017. godinu. Na kraju je zahvalio Županiji na dosadašnjoj pruženoj pomoći i za nabavu pluga premetnjaka koji pomaže da orači budu što uspješniji na natjecanjima i tako ostvaruju odlične rezultate.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.