Najsmješniji križevački program Razvaljotka predstavlja: ex YU stand up show

exYu stand show

Ovo je klasik stand up show. Srbin, Bosanac i Hrvat na pozornici kluba, kao početak nekog vica. Exyu show koji će vas totalno razvaliti od smijeha. Klub kulture priprema tri odlična programa kojima će obilježiti 11 godina aktivnog rada u Križevcima, a ovaj stand up show prvi je u nizu.

U petak 25. studenoga u 21 sat na pozornici će se naći Marko Dejanović, Saša Turković, Nikola Silić i voditelj večeri Goran Vinčić. Ulazak je 30 kuna, a karte možete naći u prodaji u Art Rock Caffeu u Križevcima. Ukoliko ostane dovoljno karata, bit će dostupne na dan predstave, na ulazu kluba od 20 sati.

exYu stand show
exYu stand show

NIKOLA SILIĆ (SRB)
Naslikao platno, dali mu nagradu.
PhotoShopovao fotku, dali mu nagradu.
Uradio animirani film, dali mu nagradu.
Smislio reklamu, dali mu nagradu.
Ali najviše se ponosi svojom skromnošću.
Ima 100+ kila što zvuči mnogo gore kada se kaže kao 0,1 tonu.

MARKO DEJANOVIĆ (BIH)
Rođen 1982. u Banja Luci, a živi sad većinu života u Zagrebu. Nema (još) ni djece ni kredita pa se smatra poprilično slobodnim. U humoru je sklon pretjerivanju, bilo da je riječ o tjeranju logike preko ruba smisla ili o priznavanju vlastitih nedostatak (ima komplekse zbog debljine – ako ga vidite, recite mu da je smršavio, čak i ako ga vidite prvi put u životu, nema veze). Štuje i analizira bogatu i vrijednu tradiciju psovki na prostorima jugoistočne Europe i šire.

SAŠA TURKOVIĆ (HRV)
Najstariji (godinama a ne stažem) stalni komičar studija smijeha … fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena. Voli klasičnu glazbu, koju sluša isključivo s kazeta, i tvrdi da je ova nova današnja glazba (kao recimo Elvis Presley i Beatles) jednostavno manje vrijedna. Malo teže drži korak s novim tehnologijama, tako da još uvijek nema Facebook profil…ne odustaje od tvrdnje da je to samo još jedna od tehnoloških novotarija koja se neće održati…kao i tamagotchi i Beta videorekorder.

Voditelj večeri GORAN VINČIĆ
Student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše. Sentimentalan je prema semaforima. Kada izađe, pije jako puno. Ako je dug red u WC-u, onda ništa ne pije. Majstor je karatea, iako ni sijalicu ne zna da promijeni. Najduža veza mu je bila 6 mjeseci… a onda više nije mogao da je krpi. Obožava filmove na internetu, a najomiljeni mu je Alien: Osmi bludnik. Smatra da je Gandalf pravoslavac

Vezano

Komentari su zatvoreni.