Kadeti ‘Križevaca’ porazili ‘Pitomaču’ s visokih 57 poena razlike

KK_krizevci_durdevacU susretu šestog kola kadetskog prvenstva snage su odmjerili kadeti Križevaca i Pitomače. Iako rezultat na kraju govori da su Žapci utakmicu dobili lagano i bez previše muke prvo razdoblje se to nije tako činilo jer su gosti bili u egal rezultatu sve do zadnje sekunde kada je križevački Curry (Luka Biondić) zabio sa zvukom sirene i odvajanje na 5 poena razlike. U drugom razdoblju domaćini ubacuju u višu brzinu i na poluvremenu odlaze na nedostižnu razliku za goste.

Drugo poluvrijeme je bilo rutinsko odrađivanje posla jer su gosti fizički pali radi malo izmjena. A na umor su vezali i loše odluke u napadu i promašena slobodna bacanja. Što je na kraju rezultiralo visokim porazom.

Na kraju rezultat je bio 95:38, a najraspoloženiji je bio Luka Biondić sa 40 poena i od toga 10 trica što je sigurno najbolji rođendanski poklon. Ne smijemo zaboraviti i Babića koji je zabio 14 poena, a ni Šašeka i Podhraškog sa 10 poena kao ni Husineca koji se danas nije iskazao po zabijenim koševima nego po razigravanju suigrača. Kod gostiju najraspoloženiji su bili Švarbić s 15 poena i Ivanović s 12.

KK Križevci  –  KK Pitomača 95:38

KK Križevci: Šašek F. 10, Husinec F. 6, Orejaš K. 2, Srbljinović I. 8, Bolčić R. 5 (1×3), Podhraški K.10, Biondić L. (cap) 40 (10×3), Babić V. 14. Trener: Matej Bolčić

KK Pitomača: Štefanović P. 0, Mrak P.2, Ivanović L. 12, Špiranec P. 0, Švarbić L. (cap) 15, Radelić L. 3 (1×3), Radelić T. 3 (1×3). Trener: Luka Kovač

Križevci – Dvorana OŠ Ljudevita Modeca
Gledatelja: 15
Suci: Pomper L., Vlahović V.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.