Noćni čitateljski susret u knjižnici Srednje gospodarske škole

p1040754-tulum-slova-srednja-gospodarska-skola-2016U petak 4. studenog 2016. navečer u Srednjoj gospodarskoj školi u Križevcima okupili su se učenici i nastavnici na sad već tradicionalnom noćnom čitateljskom susretu u okviru projekta Tulum s(l)ova. U knjižnici Srednje gospodarske škole susret je započeo donošenjem pravila ponašanja, nakon uvodnog dijela učenici i nastavnici opustili se igrajući društvenu igru “Pogodi tko si!” Središnji i najvažniji dio večeri bio je ceremonijalno čitanje iz užitka.

p1040656-tulum-slova-srednja-gospodarska-skola-2016Učenici, zajedno s nastavnicima, sjedili su na podu, na strunjačama i čitali uz svjetlost svijeća i svjetiljki. Uz obavezno ceremonijalno čitanje iz užitka, učenici su se preko skypea družili s Graditeljskom, prirodoslovnom i rudarskom školom iz Varaždina.

p1040658-tulum-slova-srednja-gospodarska-skola-2016– Na kraju nam je profesorica Martina Čengić pripremila zanimljivo predavanje – radionicu na temu češkog jezika i kulture, a u anketi koju smo ispunjavali na kraju večeri, netko je napisao kako će mu predavanje koristiti na putu u Češku, istaknula je jedna od voditeljica, profesorica Maja Augustinčić Arsenović.

p1040740-tulum-slova-srednja-gospodarska-skola-2016Sudionici ovogodišnjeg “Tuluma s(l)ova” u Srednjoj gospodarskoj školi su bili Marija Palić, 1.c, Patricija Srdić, 1.c, Lorena Tubić, 1.c, Anamarija Vuković, 2.a1, Martin Šurina, 2.a1, Ivana Hrlec, 2.c, Lorena Picig, 2.c, Marija Tretinjak, 2.c, Karlo Leskovar, 3.c, Aleksander Nemec, 3.c, Andreja Benjak, 4.a1, Antonija Škrnjug, 4.a1. Voditelji: Maja Augustinčić Arsenović, Martina Čengić, Mihaela Nemčec, Zoran Vrhovec.

Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Baš poticajan naslov i događaj “Tulum s(l)ova”, i čitanje iz “užitka”. Vjerujem da je i mladima lijepo iskustvo da mogu “tulumariti” čitajući. A, onda još k tomu (zahvaljući) modernoj tehnologiji, sjedeći u svojoj školi, a družiti se sa školama iz drugih sredina.
    Tulumu s(l)ova, voditeljima i svim sudionicima, želim još puno takvih “užitaka”.

Komentari su zatvoreni.