Ivan Pokupec supredsjednik stranke Slobodna Hrvatska

slobodna_hrvatska_izborna_skupstina_zagreb_2016_ivan_pokupecStranka Slobodna Hrvatska održala je u subotu, 22. listopada 2016. godine izbornu skupštinu u hotelu Laguna u Zagrebu, gdje su izabrana izvršna tijela stranke – supredsjedništvo, Središnji odbor, Nadzorni odbor i tajnik. Za jednog od tri supredsjednika izabran je Ivan Pokupec iz Križevaca, nastavnik, OPG-ovac i aktivist za prava djece s teškoćama u razvoju. Pokupec je bio nositelj liste koalicije Nema prodaje u II. izbornoj jedinici na prethodnim parlamentarnim izborima.

slobodna_hrvatska_izborna_skupstina_zagreb_2016Ostali supredsjednici su hrvatski branitelj, poduzetnik i aktivist Danijel Galović iz Zagreba te poduzetnik i ekološki aktivist Damir-Kristijan Rogina iz Jastrebarskog. Na mjesto tajnika izabran je prof.dr.sc. Dražan Dizdar iz Zagreba. Za počasnog predsjednika izabran je Stjepan Jedvaj iz Rijeke (85), najstariji član i aktivist Slobodne Hrvatske.
– Nakon izlaska na parlamentarne izbore, stranka se priprema i za skorašnje lokalne, na kojima će ponuditi demontiranje lokalnih koruptivno-kriminalnih mreža i novi smjer vođenja zajednica, istaknuto je u priopćenju.

Vezano

Komentari su zatvoreni.