U subotu na Kalniku 19. Jesensko okupljanje izviđača

izviđaci_kalnik_krizevci_2013Odred izviđača “Kalnik” Križevci organizira 19. Jesensko okupljanje izviđača – Kalnik 2016., tradicionalno okupljanje kojoj svake godine okuplja više od 400 izviđača i poletaraca, a održat će se u subotu, 8. listopada 2016. godine kod osnovne škole “Kalnik” na Kalniku.
– To je naša najveća i najuspješnija akcija, obradovat ćete nas svojim dolaskom, a mi ćemo se potruditi da vam boravak u našem kraju ostane u lijepoj uspomeni, ističu organizatori iz OI “Kalnik”, napominjući da svi sudionici akcije moraju sa sobom ponijeti porciju, žlicu i čašu, opremu za jesenski izlet te potvrđenu zdravstvenu knjižicu.

Programom su predviđene igre poletaraca za za poletarce i pčelice te više igri namijenjenih uzrastu izviđača i planinki: orijentacijsko natjecanje po kontrolnim točkama, signalizacija, čvorologija, prva pomoć, ispit o gradu Križevcima i Kalniku te iz organizacije SIH-a i natjecanje u podizanju šatora. Za sve starije u planu su druženje i šetnja Kalnikom. Prijava ekipa i doručak zakazani su za 9 sati kod Osnovne škole “Kalnik”, a završetak svih susreta i podjela diploma očekuje se u 17 sati.

Kotizacija po sudioniku iznosi 40 kuna, što uključuje dva obroka (doručak – namaz i čaj, kuhani ručak, sok), naljepnice sa znakom akcije za sve sudionike, priznanje za sudjelovanje te nagrade za prvo, drugo i treće mjesto u natjecanju.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.