Učenici OŠ ‘Vladimir Nazor’ Križevci posjetili Predsjednicu

os_vladimir_nazor_posjet_predsjednica_kolinda_grabar_kitarovic_1Učenici 7.d razreda OŠ „Vladimir Nazor“ iz Križevaca bili su 10. rujna 2016. u posjetu sa svojom razrednicom Gordanom Novak i učiteljicom Marinom Žuti Uredu predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Naime, taj dan predsjednica je održala Dan otvorenih vrata, a posvetila ga je sportu i rekreaciji povodom Europskog dana sporta.

os_vladimir_nazor_posjet_predsjednica_kolinda_grabar_kitarovic_5Pantovčak je taj dan posjetilo više od četiristo uzvanika. Među njima bili su i zlatni olimpijci s Olimpijskih igara u Riju, Martin Sinković i Sara Kolak, predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora Thomas Bach, izaslanstvo Hrvatskog olimpijskog odbora i brojni drugi mladi sportaši – rukometaši Zagrebačkog rukometnog saveza (godište 2004. i 2006.) koji su na nedavnom kupu u Göteborgu osvojili dva zlata i jedno srebro, mladi gimnastičari, košarkaši, demonstratori Kineziološkog fakulteta, fitness trenerica Renata Sopek i drugi.

os_vladimir_nazor_posjet_predsjednica_kolinda_grabar_kitarovic_6Na Danima otvorenih vrata predsjednica je istaknula važnost sporta i rekreacije za zdravlje građana i kvalitete njihova života te poručila onima koji se ne bave ni jednom sportskom aktivnošću da krenu s aktivnim, zdravijim i kvalitetnijim životom već danas.

os_vladimir_nazor_posjet_predsjednica_kolinda_grabar_kitarovic_7Taj su se dan učenici naše škole odlično zabavili, razgledali Ured predsjednice, fotografirali se s njom i dali intervju za HRT. Bio je to pravi doživljaj.

os_vladimir_nazor_posjet_predsjednica_kolinda_grabar_kitarovic_2 os_vladimir_nazor_posjet_predsjednica_kolinda_grabar_kitarovic_3 os_vladimir_nazor_posjet_predsjednica_kolinda_grabar_kitarovic_4

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.