DVD Stara Ves svečano proslavila 70 godina

3_DVD_Stara_Ves_Ravenska_vatrogasci_zabava_godisnjica_2016VATROGASNE POSTROJBE – DVD Stara Ves svečano je proslavila 70 godina rada ove nedjelje. U ime Grada Križevaca, koji je ujedno bio pokrovitelj svečanosti, prisustvovali su gradonačelnik Branko Hrg i zamjenici gradonačelnika Tomislav Katanović i Ivan Vuk, dok je u ime Koprivničko križevačke županije prisutan bio župan Darko Koren.

1_DVD_Stara_Ves_Ravenska_vatrogasci_zabava_godisnjica_2016Svečanost je obilježena postrojavanjem vatrogasnih postrojbi i svečanim mimohodom. Održana je i svečana sjednica na kojoj je DVD ukratko predstavio svoju povijest i djelovanje kroz 70 godina humanog rada. Proslavi su prisustvovali mnogobrojni gosti koje je pozdravio predsjednik DVD-a Stara Ves Ivan Grošević.

2_DVD_Stara_Ves_Ravenska_vatrogasci_zabava_godisnjica_2016Gradonačelnik Branko Hrg uputio je čestitke na ovoj značajnoj obljetnici, naglasivši kako su vatrogasci izrazito humani ljudi koji daju sebe. To posebno dolazi do izražaja u ovakvim malim mjestima kao što je Stara Ves, gdje ima više vatrogasaca nego stanovnika. U križevačkom kraju smo bogati jer imamo izuzetnu vatrogasnu zajednicu, ljude poput vatrogasaca u Staroj Vesi te ljude poput Stjepana Varmoža koji je napravio izuzetno mnogo za vatrogastvo, naglasio je gradonačelnik. Društvo je ovom prigodom dodijelio plakete i zahvalnice pokroviteljima i zaslužnim pojedincima povodom 70 godina rada i postojanja društva.

7_DVD_Stara_Ves_Ravenska_vatrogasci_zabava_godisnjica_2016Čestitke su uputili i ostali gosti: župan Darko Koren, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Ivan Mužić, zapovjednik Županijske vatrogasne zajednice Zvonimir Habijan, počasni predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Teodor Frick, predsjednik VZ Sisačko-moslavačke županije Mijo Brlečić i direktor Vatroprometa Nenad Radojčić i prijatelji iz Slovenije.(ePodravina.hr)

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.