Od danas u Koprivnici Europsko muško kadetsko rukometno prvenstvo

IMG_0984_europsko_prvenstvo_kadeti_rukomet_KoprivnicaOd 11. do 21. kolovoza 2016. godine u Koprivnici i Zagrebu se održava Europsko muško kadetsko rukometno prvenstvo. Najboljih 16 europskih kadetskih momčadi borit će se za naslov prvaka u dvije dvorane i dva grada. Koprivnica će ugostiti momčadi iz dvaju grupa, a u jednoj će biti i naši reprezentativci, te samu završnicu, odnosno borbu za medalje. U sportskoj dvorani Gimnazije „Fran Galović“ u Koprivnici publika će moći gledati Hrvatsku u borbi s Islandom, Švedskom i Češkom, a u drugoj skupini snage će odmjeriti Srbija, Poljska, Njemačka i Portugal.

IMG_0980_europsko_prvenstvo_kadeti_rukomet_KoprivnicaHrvatske boje na prvenstvu branit će hrvatska kadetska reprezentacija predvođena izbornikom Lukom Panzom. Generacija igrača rođenih 1998. jedna je od najperspektivnijih i u međunarodnim utakmicama od prvog okupljanja 2014. godine nizala je samo uspjehe. Neki od igrača već su nositelji igre u svojim klubovima, jedan od njih je potpisao ugovor s velikim PSG-om, a kvalitetu dokazuje i podatak da je kadetska rukometna liga jedna od najpraćenijih u Hrvatskoj.

IMG_0975_europsko_prvenstvo_kadeti_rukomet_KoprivnicaNa prijemu za kadete hrvatske rukometne reprezentacije i članove izbornog stožera, održanom jučer u upravi Koprivničko-križevačke županije, rukometašima je poželio i puno uspjeha na natjecanju izbornik Panza naglasivši:
„U ovih par dana od kad smo došli tu na svakom koraku osjećamo gostoprimstvo i ljudi gdje god smo bili se maksimalno trude udovoljiti našim zahtjevima. Vjerujem da će tako ostati i do kraja prvenstva, a da ćemo svi mi skupa dok završi ovo prvenstvo imati puno razloga za zadovoljstvo.“

IMG_1007_europsko_prvenstvo_kadeti_rukomet_KoprivnicaSlužbeno otvorenje prvenstva održat će se večeras u koprivničkoj Gimnaziji „Fran Galović“ s početkom u 19:15 sati, uoči početka utakmice Hrvatske protiv Islanda koje je najavljeno za 19:30 sati. Drugi susret hrvatska kadetska rukometna reprezentacija igra 12. kolovoza u 19:30 sati protiv Češke, a posljednji protivnik je Švedska, 14. kolovoza u 19:30 sati.  Ulaznice su dostupne putem sustava ulaznice.hr po cijeni od 10, 20, 30 i 50 kuna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.