Ivica Trušček poražen na ‘Spartakus Fighting Championship’

terror-534533_ivica_truscekIvica Trušček je dva dana prije održavanja priredbe Spartakus Fighting Championship 3 pristao na nastup, što mu je ujedno bio i prvi meč u srednjoj kategoriji. Hrabro je napao pojas, no nije uspio doći do trijumfa.
– Bio je prevelik i prejak da tri runde branim rušenja ili se dižem kad ne uspijem. Prvu rundu sam obranio rušenja, drugu nisam rušenja, ali jesam gušenja, a treću rundu više nisam nijedno i morao sam sam predati, opisao je “Terror” Trušček tijek subotnje borbe.

Ali Eskiev je dominirao borbom u prve dvije runde na nogama i u parteru, a u trećoj rundi je došao do stražnjeg gušenja. Prije toga Ivica je ubilježio pobjede na FFC-u, i očekuje se njegov povratak u tu organizaciju u narednim mjesecima.
– Moj “bully” stil ovisi o tome da budem barem jednako jak i težak kao i moj protivnik, pa s ovima iz dvije kategorije iznad imam šanse samo ako znaju puno manje od mene. Na dobrom sam putu da mogu skinuti na 70kg i ako hoću biti maksimalno uspješan, onda se tu moram boriti, pa ako pobjedim u kuhinji, pobjedit ću i u kavezu, istaknuo je Trušček.

Prije nastupa Ivica je rekao kako će mu ovo biti prvi i zadnji nastup u srednjoj kategoriji.
– Hvala puno Stipi Todoriću koji je išao sa mnom, Dejanu Spasevskom koji me spojio s organizatorima, ATT i Black Dragon ekipi na treninzima i Profightstoreu na opremi, zaključio je Trušček, zahvalivši ujedno svima koji su podržali realizaciju ovog sportskog gostovanja u Bugarskoj.

Vezano

Komentari su zatvoreni.