Gradska uprava traži zainteresirane za Razvojni centar i tehnološki park Križevci

DSC05475_razvojni_centar_tehnoloski_park_gradiliste_vizija_ePodravina_by_Admir_SinaniGrad Križevci je nositelj projekta “Razvojni centar i tehnološki park Križevci”, kojega sufinancira Europska unija putem Sheme dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013. Razvojni centar i tehnološki park Križevci gradi se na prostoru od 8490 četvornih metara u ukupno 5 objekata, od čega 3175 četvornih metara čini poslovni dio s upravnom zgradom, a 5315 četvornih metara proizvodni dio u 4 zasebne zgrade. Svaki od modula imat će zasebne priključke na komunalnu infrastrukturu.

DSC05473-1_razvojni_centar_tehnoloski_park_gradiliste_vizija_ePodravina_by_Admir_SinaniPosljednjih mjeseci na web stranicama gradske uprave objavljen je poziv svim zainteresiranim pravnim i fizičkim osobama za iskazivanje interesa za korištenje poslovnog prostora i usluga u okviru projekta “Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci”. Svrha je, navodi se u pozivu, prikupiti podatke o potrebama budućih korisnika prostora “Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci”. Na temelju iskazanog interesa zainteresiranih podnositelja, isti će biti individualno kontaktirani kako bi se prepoznale njihove ciljane potrebe i omogućila prilagodba kriterija na temelju kojih će biti definirano korištenje proizvodnih i poslovnih prostora.

DSC05480_razvojni_centar_tehnoloski_park_gradiliste_vizija_ePodravina_by_Admir_Sinani“Razvojni centar i tehnološki park Križevci” bi trebao omogućiti malim i srednjim poduzetnicima korištenje poslovnih prostora i raznih oblika poslovnih usluga, poput ureda, proizvodnih pogona, laboratorija, skladišta, coworking prostora i dr. površine od  minimalno 20 četvornih metara poslovnog prostora, odnosno 80 četvornih metara proizvodnog prostora, u svrhu unapređenja i razvoja njihova poslovanja, a fokusiran je na unaprjeđenje poduzetništva i poticanje istraživanja, razvoja i inovacija kod malih i srednjih tehnoloških poduzeća specijalizacijom za prehrambeni, metaloprerađivački, drvoprerađivački sektor te ICT industriju.

RCK_1_Razvojni_centar_tehnoloski_park_KrizevciProvedba projekta počela je 1. listopada 2014. godine, a završava 30. rujna 2016. godine, odnosno traje 24 mjeseca. Uz Grad Križevce, u provedbi projekta sudjeluju i projektni partneri Visoko gospodarsko učilište u Križevcima te Križevački poduzetnički centar d.o.o. Projektom Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci uspostaviti će se Centar za poticanje malog i srednjeg poduzetništva iz sektora prehrambene, metaloprerađivačke, drvne i ICT industrije s naglaskom na tehnologijama za obradu i doradu proizvoda te laboratorijska ispitivanja i istraživanja.

VL_Grad_Krizevci_gradska_uprava_by_Sergej_NovoselSve detalje i dodatne informacije u vezi s korištenjem prostora “Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci” mogu se dobiti svakog radnog dana u vremenu od 8 do 15 sati u gradskom Upravnom odjelu za gospodarstvo i financije, kod pročelnika Darka Masneca ili u sjedištu Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. te na telefone 048/628-943 i 628-963 ili slanjem e-mail poruke na financije@krizevci.hr ili info@kpc.hr. Spomenimo još da se na 22. sjednici Gradskog vijeća Grada Križevaca, koja je zakazana za sutra, u četvrtak 7. srpnja 2016. godine u Velikoj vijećnici Grada Križevaca, na dnevnom redu nalazi i točka o donošenju odluke o davanju na upravljanje Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevačkom poduzetničkom centru d.o.o.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.