Treća pub inKVIZicija sretna za ‘Nesretnu motorku’

3_pub_inKVIZicija_01Ekipa naziva “Nesretna motorka” (Jurica Petričić, Nikola Strabić, Mihael Nemčić, Tomislav Zorko) pobijedila je u jučerašnjem, trećem po redu kviz-natjecanju “Pub inKVIZicija” u križevačkom Klubu kulture. S osvojenih 48 od moguća 62.5 boda bila je bolja od drugoplasirane ekipe “Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa (u sastavu Denis Komljenović, Admir Sinani, Ivan Šarić i Matej Bunta, osvojili 46.5 bodova) i ekipe “Ergela” (koju su činili Viktor i Ivan Ledinski, Martin Vujić i Dejan Pernjak) s 45.5 bodova. Prvoplasirana “Nesretna motorka” pobijedila je i u prvoj rundi i u drugoj rundi kviza, dok je treće mjesto “Ergele” izboreno tek u pripetavanju s ekipom “Kviz i čekić” (u sastavu Bruno Butigan, Ivan Mušlek, Ivan Markota i Kristijan Pižir) i to nakon šest pitanja.

3_pub_inKVIZicija_02U dvije runde s ukupno 5 rubrika i 55 pitanja u regularnom dijelu trajanja kviza, deset je ekipa pokazalo zavidnu razinu poznavanja znanja iz različitih područja kulture, umjetnosti, društveno-humanističkih, tehničkih i biomedicinskih znanosti, prirodoslovlja i sporta. Kviz je organizirala udruga P.O.I.N.T. uz tehničku potporu udruge K.V.A.R.K., dok su nagrade za prve tri najbolje ekipe osigurali sponzori, Pekara Mlinček Križevci i Art Rock Caffe Križevci.

3_pub_inKVIZicija_03Organizatori za početak rujna već pripremaju i 4. “epizodu” ovog kviza.

3_pub_inKVIZicija_041. mjesto: “Nesretna motorka”, 48 bodova
2. mjesto: “Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa”, 46.5 bodova
3. mjesto: “Ergela”, 45.5 bodova (+1 bod u pripetavanju za 3. mjesto)
4. mjesto: “Kviz i čekić”, 45.5 bodova
5. mjesto: “Studenti Emeritus”, 44 boda
6. mjesto: “Albert”, 43.5 bodova
7. mjesto “Neki čobani, budale”, 43 boda
8. mjesto: “Cris Team”, 41 bod
9. mjesto: “Pretenciozni umjetnici”, 39.5 bodova
10. mjesto: “Šnjim tim 2”, 35.5 bodova

3_pub_inKVIZicija_05 3_pub_inKVIZicija_06 3_pub_inKVIZicija_07 3_pub_inKVIZicija_08 3_pub_inKVIZicija_09 3_pub_inKVIZicija_10 3_pub_inKVIZicija_11

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Divno! Toliko dobre vibre i znanja. U svih 10. ekipa, (koliko vidim), presuđivale su nijanse.
    Svaka čast P.O.I.N.T-u i K.V.A.R.K-u, na domišljatim i poticajnim aktivnostima. Svima, a posebno za prve tri momčadi iskrene čestitke.

Komentari su zatvoreni.